Curierat românesc

curierLa începutul săptămânii trecute am comandat pe internet un trening pentru Flippy. Vineri ar fi trebuit să primesc produsul, însă n-am intrat în posesia lui, deoarece firma de curierat a vrut să facă livrarea la adresa mea de domiciliu – în ciuda faptului că, pe formularul de comandă, am specificat clar că aştept pachetul la Agenţie. Astfel, colegu’care face livrări la mine în cartier a trebuit să paseze coletul altui coleg, căci numai acesta din urmă poate ajunge pe strada Agenţiei. Şi aşa a trecut weekend-ul.

La finalul săptămânii trecute, O. şi-a comandat de pe net o pereche de sandale – pe care ar fi trebuit să le primească astăzi. Însă, aţi ghicit, curierul s-a dus glonţ acasă, ignorând faptul că şi O. a trecut în formularul de comandă altă adresă de livrare. Şi, din nou, colegu’de pe zona noastră trebuie să paseze pachetul altui coleg, doar el capabil să ajungă la O. la serviciu.

Şi-atunci, întrebarea se insinuează firesc: de ce trebuie să dăm atâtea informaţii, dacă – oricum – nu le citeşte nimeni?

A doua întrebare ar fi Cine poate, sau ar trebui, să răspundă la prima întrebare?

Comments

  1. Sincer eu nu am patit niciodata asa ceva. Faza mai tare care e.
    Nu am fost acasa cand a sosit curierul , am vorbit cu el si i-am zis ca doar peste 3 ore ajung acasa si sa vina atunci. A venit fara nici un fel de probleme.

  2. Nici eu nu am avut treaba cu ei, m-au sunat si le-am zis ca sunt la servici , si au venit acolo si mi-au adus pachetul.

  3. Poate sunt eu mai “baftos” (ceea ce nu ma mira)…

    Am avut si experiente pozitive cu serviciile de curierat (daca nu era asa, nu mai cumparam online). Dar m-am lovit si de multe “dude” dintr-astea si nu incetez sa ma mir cat de rudimentare sunt unele chestii.

  4. Vasi le R von Siret de Bucovina a zis la el pe blog ca i-a venit imediat ce a comandat trimis cu Posta obisnuita. Desigur a trebuit sa se deplaseze la Posta el personal insa nu a zis ca asta a fost o problema chiar daca si el are serviciu ba chiar face si naveta cu bicicleta pana la serviciul lui ca nu e asa aproape de casa. Dar asta e poate pt ca e inca tanar, adica mai tanar decat noi, si mai multe chestii care noua deja ni se par problematice pt el reprezinta un fleac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *