Jurnalul de grădi al lui Flippy (8)

logoSăptămâna aceasta ne-a oferit tuturor ocazii nenumărate de a interacţiona unii cu ceilalţi, de a ne asculta folosing Lingura Cuvântului, de a descoperi frumuseţile toamnei în natură – drept pentru care, pe lângă activităţile practice desfăşurate luni şi marţi, ne-am bucurat de joc şi voie bună în parcul grădiniţei. În programul de dup-amiază, am continuat luni activitatea de dimineaţă, în care am lipit fructe în coş şi le-am colorat cu culorile specifice lor. Marţi am discutat despre mere,după care ne-am aşezat la măsuţe şi am pus imaginaţia la lucru, creând un măr din hârtie colorată, fiecare albinuţă alegând o altă culoare.

Gradi2

Gradi3Gradi1

Gradi7

Miercuri, dimineaţă, plimbarea pe bulevardul Ştefan cel Mare a fost una reuşită. Albinuţele au stârnit admiraţie în rândul trecătorilor, care zâmbeau şi ne priveau cu drag. Bravo, Albinuţelor! Dup-amiază am vorbit despre ce ne-a plăcut şi ce nu ne-a plăcut. Am fost toţi încântaţi de plimbare şi abia o aşteptăm pe următoarea.

Gradi4

Gradi5

Joi am realizat „Rochiţa toamnei”, împreună cu grupa Steluţlor. Fiecare Albinuţă a aşezat frunze şi flori pe rochiţa toamnei. Albinuţele au interacţionat într-un mod plăcut cu Steluţele, iar la sfârşitul activităţii copiii s-au îmbrăţişat şi şi-au zâmbit. Apoi am desenat un buchet de frunze de toamnă.

Gradi6

Vineri am realizat, prin tehnica presării, frunze, folosind culorile specifice toamnei. Am fost foarte încântaţi de această activitat, iar apoi am recapitulat culorile, vizualizându-le şi pe alte imagini în afară de frunze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *