Povestea adevărată a unei fete imaginare 10

Laserele izbucniră într-un joc de lumini total şi masa de oameni deveni un singur organism, abandonându-se ritmurilor demente.
Pierduţi în mulţimea isterizată, Laura şi Adino se mişcau pe propriile lor ritmuri. Încolăcindu-şi braţele în jurul tânărului, fata îşi lipea provocator trupul de muşchii lui, privindu-l drept în ochi, încercând să-l atragă în fantezia ei. La început, Adino păru stânjenit, incomodat de o lume care nu-i aparţinea, însă, pe măsură ce ritmurile se împleteau tot mai ameţitor, intră uşor-uşor în jocul fetei. O cuprinse de mijloc, strivindu-i sânii de pieptul lui dur, şi-o sărută apăsat pe gură. În acel moment, amândoi simţiră cum se eliberează de nişte spaime copilăreşti, regăsindu-se – bărbat şi femeie, ce rezistaseră până atunci unei atracţii chinuitoare. Lumea dispăru, într-o perdea de fum albastru şi umbre mişcătoare, iar ei nu-şi mai vedeau decât ochii strălucind de dorinţă, nu-şi mai simţeau decât buzele tânjind după atingerea celuilalt.
Pentru Laura, sărututl avu intensitatea unui ţipăt şi simţi, o clipă, picioarele moi, păşind pe un drum nesigur. Apoi sângele începu să zvâcnească, încărcat cu adrenalină şi totul se pierdu în nevoia arzătoare de a-l simţi pe Adino, de a-i căuta răsuflarea şi de a tremura la atingerea trupului dur, masculin. Erau acum lângă un perete şi pielea-i fremăta sub asaltul buzelor care-i căutau gâtul, care-i trimiteau săgeţi fierbinţi în tot trupul, trezindu-l la viaţă aşa cum nu mai simţise până atunci. Braţele i se strânseră într-o îmbrăţişare avidă şi tânărul îi răspunse, în timp ce mâinile căutau frenetic trupul fetei, iar ochii fixau privirile acelea de gheaţă încinsă.
Slowly she whispers into my ears –
I’ll keep you from torture, enemies and tears;
She rose from the ground,
Filling the night,
Bringing the light
And keeping me bound.
Muzica se opri şi discoteca plonjă în întuneric. Urmară câteva clipe de freamăt nevăzut, apoi scena răbufni monstruos, în coloane de fum şi sclipiri de lasere verzi. Mulţimea era în delir şi zeci de mâini ridicate în aer îmbrăţişau ritmul irezistibil.
Va urma.

Comments

  1. Am eu un videoclip cu sunete gay cat de cat asemanatoare de pe YouTube, dar e chiar rated XXX, chiar si pt gay, deci nu indraznesc…ma rog in clip e chiar de nivel de climax coital, insa eu am citit pe Internet ca fetele, care isi folosesc creierul in mod mai eficace decat baietii re sex si nu numai, (chiar si decat baietii gay, care au tot creier cu trasee de circuite de viteza de baieti, chiar daca posibil oarecum incrucisate sau intersectate intr-unul sau mai multe puncte mai altfel, am chiar impresia speculativa ca mai ca Bugatti din Le Mans la heterosexuali vs. EuroSpeedway Lausitz la gay), pot teoretic avea orgasm si chiar de la un simplu sarut, deci m-am gandit ca poate despre asta e vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *