Povestea adevărată a unei fete imaginare 11

Bad Trip
You know he’s never gonna tell you… if he likes it this way,
You know he’s never gonna ask you… if you feel the same…
Printre gene, Laura se uită la Adino şi un fior răzbătu din adâncuri. Expresia tânărului căpătase ceva animalic şi băiatul privea în gol, parcă prin ea. Răsufla sacadat, cu un şuier sinistru, şi-l simţi încordându-se, prea puternic pentru ea, transformând atingerea într-o strânsoare brutală.
A fever, oh, an addiction, uuu…
Îl simţi pe Adino căutându-i atingerea fierbinte a pielii. Mâinile luptau febril să ajungă sub hainele devenite incomode, făcându-şi repede drum în sus, spre coapse. Laura începu să ardă şi fiecare deget al lui lăsa un punct de foc pe trupul copleşit. Pieptul stătea să-i explodeze, cu sânii împietriţi, excitaţi până la durere de apăsarea continuă a celor două corpuri. Valuri de căldură se ridicau pe coapse, odată cu mâinile lui, spre şolduri, arzându-i mintea de dorinţă. Însă plăcerea dispăru brusc şi atingerile deveniră rigide, dispreţuitoare, ignorându-i reacţiile şi căutând mereu doar corpul tânăr, sexual.
Was it worth it givin’ your life away?
Plasa fină a ciorapilor deveni o zdreanţă între degetele sfâşietoare ale lui Adino. Deşi nu putea vedea, Laura simţea cum mâinile străine îşi continuau înaintarea de gheaţă spre triunghiul de foc dintre coapsele ei. Deodată, Adino îşi ridică privirea, fixând-o cu scântei rele în ochi, ca ale unui animal la gâtul prăzii. Fără să mai controleze frica, Laura încercă să-şi strângă picioarele, dar un genunchi de oţel dur era deja acolo, blocând-o şi lăsând-o descoperită. Faţa tânărului se schimonosi într-un rânjet sinistru, în timp ce pipăia şnurul subţire al bikinilor. Ochii fetei se umeziră de lacrimi, iar lenjeria delicată cedă firesc, neauzit şi trist.
A fever, a desperate religion… and all he can say is
…give me just a little bit, uh…
Gimme just a little bit…
Laura încercă o ultimă sforţare, însă bruta de lângă ea o copleşea. Incapabilă, izbucni într-un plâns inutil, invadată de atingerile respingătoare, ce-i întărâtau simţurile cele mai ascunse. Tânărul venea peste ea, de neoprit, profanându-i ascunzişurile, siluind orice urmă de inocenţă. Animalul îşi încolţi prada, până când trupul odată pur al fetei se contopi cu cel al atacatorului înnebunit.
A train that never stops rolling, it’s getting into your blood,
A need that never stops growing… he’s a poisonous one…
Adino era acum lângă ea şi în ea, străpungându-i mereu şi tot mai adânc universul de durere cruntă. Mâinile căutau în zadar puncte de sprijin în calea asaltului, şi tortura continua, cu lovituri de ciocan răvăşindu-i trupul.
A hope for better days but nothing, oh… seems to fix it,
Denying won’t fix it… uh… now
You’re wasting away
Indeed a desperate religion and all that he will say… is
…give me just a little bit, uh…
Gimme just a little bit…
Deodată, totul amuţi. Peste umărul brutei vedea frământarea de oameni, acum mută. Laserele îngheţaseră, sclipind difuz peste umbre, DJ-ul, cu silueta lui de extraterestru, dispăruse după pupitrul ca o văgăună. Şi Adino împietrise, cu orbitele rătăcite, în care se învârtea o lume de haos şi extaz. Fata încercă să se mişte, dar el era tot acolo, sfredelindu-i coapsele. Apoi gura tânărului se încleştă, sufocată, căutând cu disperare aer, în timp ce Laura erupse pe dinăuntru – alb, violent, spasmodic…
Menghina de oţel cedă şi siluirea încetă brusc. Tânărul se trase înapoi, gâfâind, cu faţa transfigurată de rânjetul acela grotesc. Încercă să spună ceva, dar se pierdu într-un horcăit animalic. Făcu doi paşi, nesigur, apoi se depărtă clătinându-se, cu minţile rătăcite.
În urma lui, trupul Laurei încă mai rezista lipit de perete. Moale, fără vlagă, începu să alunece spre podea. Incapabilă să simtă, incapabilă să gândească, lumea ei se concentra într-un singur punct: triunghiul acela distrus dintre coapsele ei, pe care se prelingeau, murdare, urmele celui care o nenorocise.
Va urma.

Comments

 1. Caz de granita pt Date Rape. Spun de “granita” pt ca din pacate, cf povestii, Laura nici macar nu pare sa fi avut puterea sa rosteasca verbal cuvantul “nu”, doar incercand prin gestul strangerii genunchilor sa isi arate impotrivirea, lucru care, in conditiile curente de functionare a Judiciarului si Min Justitie in Romania, ar crea dificultati reale la incercarea de a dovedi ceva investigativ retrospectiv si de a urmari penal cu succes pe Adino pt activitatea criminal penala de Date Rape.

  http://kidshealth.org/teen/your_mind/relationships/date_rape.html

 2. Desigur, nici Laura nu o sa se duca la Politie asa cum ar trebuit ca sa raporteze cazul. Este real dificil pt o victima a unui asalt sexual sau viol sa se duca la Politie sa raporteze, si, in mod real mai putin de 15 % din acest fel de cazuri sunt vreodata raportate Politiei chiar la nivel de tari cu Educatie sexuala solida, daramite in Romania.

  1. Asta, cred eu, e principalul motiv pentru gravidele-nici-macar-adolescente din Romania. Lipsa de a curaj de a recunoaste o fapta “rusinoasa” duce, in timp, la drame.

 3. Cat despre dezvoltarea personajului Adino, ramane oarecum la nivel de carton, desi s-a incercat sa se schiteze o posibila natura duala de om care are o parte buna dar si o parte rea, ins din pacate e la nivel caricaturizat…ceea ce ma face sa ma intreb daca oare tu, scriitorul, poate ca nici nu esti in sinea ta de acord cu o astfel de natura “duala” a fiecarui om, deoarece altfel poate ai fi putut sa o descrii mai nuantat la Adino, daca chiar stiai despre ce e vorba din cauza de interes personal pt asa ceva, (deoarece, in mod clar, te PRICEPI sa descrii ceea ce stii sau chiar poate doar intuiesti avand afinitate pt acel lucru destul de bine), dar ma grabesc sa spun ca NU e de loc obligatoriu sa fii de acord cu o asemenea perspectiva.

  De ex. nici eu nu prea sunt, desi sunt destul de sigur ca in conditii extreme de limita la nivel de instinct de supravietuire, insa probabil ca NU la nivel de cel reproductiv, (in ciuda linkului neurologic dintre instinctul sexual si cel de agresiune, totusi intervine cortexul destul de mult), dar la nivel de supravietuire cat nu mai functioneaza cortexul de loc, intr-adevar este posibil ca oricare din noi poate intr-adevar sa devina chiar agresiv, chiar daca nu-i e in fire in mod obisnuit.

  1. Adino isi mentine structura de carton deoarece povestea nu se concentreaza asupra lui. El este doar un vector care sa impulsioneze dinamica emotionala a Laurei (ah, crap language!)

 4. Dar, IMHO, o poveste cu diverse personaje umane, chiar si principale si secundare, mai ales daca e spusa la persoana a 3-a, (nu ca jurnal al Laurei de exemplu, caz in care ea l-ar fi putut descrie pe Adino poate caricaturizat din perspectiva ei), trebuie sa acorde nuanta de om viu tuturor personajelor, chiar daca nu sunt prea detaliat descrise toate, chiar daca unele sunt principale ca focus de interes si altele nu….asa cred eu…adica am impresia ca si Adino trebuie sa fie viu, nu la nivel de comics, desi poate e OK sa fie asa daca e vorba de un scenariu pt un film din ala care amesteca personaje oameni cu personaje de desen animat de tip Roger Rabbit. Nu zic ca nu e bine, tu, ca autor ai efectiv totala libertate in acest sens, ca doar, in sec XXI, chiar nu esti obligat sa scrii dupa niste reguli de poveste de secol XIX, doar comentez.

  1. Nu te mai scuza atata, ca parerile tale sunt binevenite. Este genul de feedback pe care mi-l doream si pentru care am publicat povestea pe blog.

   Am mai multe idei pentru o continuare, am chiar si-un draft scris , intr-o abordare mult mai detaliata. Iar acum adun ponturi extrem de utile daca va fi sa-i dau un restart povestii.

 5. Mai comentez in continuare pt Adino, in caz ca doreste sa-si elaboreze vreo scuza ca el ar fi cumva doar de nivel de Joker din Batman, si nu om, sau, mai rau, sa se refugieze in Norvegia, unde sistemul criminal penal e chiar neobisnuit de permisiv in chestiuni legate de raspundere penala in care pot aparea diverse diagnostice despre care teoretic se accepta ca pot diminua capacitatea de discernamant legal, ca l-am evaluat eu personal, chiar si asa la nivel de caricatura si am ELIMINAT, doar bazat pe ce l-am auzit rostind deja (documentat in scris !) plus pe niste descrieri de activitati extrascolare si de comportament in societate, (descrise si ele in scris !), ca NU se va putea bucura nici aici in Norvegia de vreo “scuza” ca nu ar fi avut discernamant, deoarece NU am gasit nici o urma de dovada posibila de viteza incetinita sau obstacole pe caile de tranzit de la centrii lui ai placerii, sau cei risk/reward, catre zonele lui corticale orbito-frontale implicate in executie si planificare, nici la nivelul constiintei morale re stiut ce e bine si ce e rau, nici la IQ, deci daca vine la mine sau dupa mine aici in Norvegia, (sa ma dea in judecata pt defaimare subtila de caracter deja de la inceput de cand l-am cunoscut aici), eu personal il voi trimite direct la inchisoare acolo unde trebuie sa fie, si o sa chem si experti suedezi si americani, care sunt si mai si decat norvegienii cand vine vorba de chestii din astea legate de capacitate de discernamant, chiar si la aia sub 18 ani.

 6. Cred ca are si Romania Inedit dreptate din punct de vedere fizic obisnuit, insa, cand e vorba de viol, de obicei ce se crede ca ar fi obisnuit fizic sa fie mai ciudat sau imposibil sa se intample uneori chiar se intampla, victima putand fi efectiv atat de impietrita de soc pt a nu putea sa reactioneze in sens de aparare, insa totusi manipulabila la nivel de pozitionare de agresor, incat teoretic cred ca se poate efectua, mai ales cu spatele la un perete.

 7. Re etica profesionala din industria porno: de obicei se evita prezentarea de dezvirginari brutale impotriva vointei de genul asta. Pana si la BDSM se prezinta clar consensualitatea de la bun inceput adesea, mai ales in zilele noastre, sec XXI, si cu prezentare educativa de instructiuni clare re semnale de Stop. Plus ca exista tone de avocati consultanti la orice productie sau antrepriza de genul asta. Chiar am in clipa asta impulsul altruist de a dori sa atentionez industria porno in dezvoltare din Romania, inca in faza oarecum amator-improvizata in acest moment, in acest sens, sa nu se ia dupa tot ce vine din Asia pe filiera Ucraina/ Rep Moldova. Daca Adino are de gand sa devina star porno serios, dupa parerea mea, si-a taiat deja craca de sub picioare re asa ceva, oricat de misto fizic sau potent-abil functional ar fi in mod natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *