Spectre (2015)

Spectre

Filmul: Spectre
O producţie: SUA, 2015
Gen: Action
Durata: 2h 28min
Regia: Sam Mendes
Distribuţia: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Belucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Jesper Christensen
Rating: 3* din 5

 
James Bond îşi confruntă umbrele trecutului, într-un joc periculos în care vânătorul devine la un moment dat vânat – iar vânatul vânător.

De ce să-l vezi? Pentru carisma protagoniştilor – Daniel Craig şi Christoph Waltz… Pentru că s-ar putea să fie ultima apariţie pe marele ecran a acestui Bond… Şi pentru paralelele interesante cu Mission: Impossible – Rogue Nation.

Comments

  1. Tocmai stateam si deliberam, sa-l vad, sa nu-l vad…nu as putea zice nici ca recenzia ta m-a ajutat, ca motivele alea gen, “s-ar putea sa fie ultimul Bond cu D. Craig, sau ca s-ar putea crea paralele cu Mission Impossible-RN”, zau, imi sunt cam indiferente cand e vorba de a ma decide sa vad un film, ca doar nu aleg sau elimin filme doar pe baza de ce actori joaca in ele, sau, mai rau, pt a le compara cu alte filme, adica eu personal nu prea am trasaturi de cinefil de tip stalker, sunt mai degraba cinefan amator asa de o distractie mai superficiala si mai ales de scurta durata, asa one-night stand.

  2. Astea fiind spuse, totusi bine ca ai pus afisul, pt ca totusi croiala costumului dlui Bond, in ciuda materialului exagerat de lucios din poza, chiar parca ma tenteaza sa-l vad cum se misca in el. (Nici rochia dnei Seydoux nu e rea, imi place plac atat croiala cat si culoarea, insa materialul chiar de loc, chiar mai putin decat cel al costumului dlui Craig.)

  3. M-am mai uitat o data la afis, ca sa ma pot decide…gata, gulerul camasii dl Bond m-a convins…ma duc sa vad filmul. Revin cu impresii daca ma frapeaza ceva despre care simt ca trebuie neaparat mentionat.

  4. Zau, nici acum nu am avut timp sa vad filmul, m-am luat cu altul, un film horror cu Keanu Reeves recomandat de Francisc Spanac, si ala a fost asa de horror, incat mi-a cam pierit cheful sa mai vad filme de lung metraj pt o vreme. Insa nu ma las, chiar am d egand sa-l vad si pe asta la un moment dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *