The Martian (2015)

The Martian

Filmul: The Martian
O producţie: SUA, 2015
Gen: Adventure
Durata: 2h 24min
Regia: Ridley Scott
Distribuţia: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Michael Peña, Sean Bean, Kate Mara, Sebastian Stan, Chiwetel Ejiofor
Rating: 5* din 5

 
Astronautul Mark Watney (Matt Damon) este dat dispărut – şi presupus mort – în urma unei teribile furtuni marţiene. Însă exploratorul supravieţuieşte, doar ca să descopere că a fost abandonat de echipajul care a părăsit de urgenţă planeta ostilă. Cu resurse aproape inexistente, Watney trebuie să găsească o modalitate de a semnala Pământului că trăieşte.

De ce să-l vezi? Pentru mixul reuşit de aventură, dramă şi comedie, care face să treacă pe nesimţite mai bine de două ore de film.

Comments

  1. Mie mi-a placut ff mult filmul. L-am vazut chiar de 2 ori. Dar finalul mi s-a parut chiar tras de par, si oarecum asa cam aiurea fata de restul filmului. Nu as putea sa explic de ce. Ca desigur ca m-am bucurat ca nu a decedat, insa nu mi s-a parut realist cum a fost salvat, si restul filmului, desi probabil si ala tras de par daca e sa fie luat la bani marunti, totusi mi s-a parut mai realist. Sfarsitul a fost prea Deus ex machina. A fost in alt stil decat restul filmului, mi s-a parut asa adugat ca un petic care nu se potrivea. Nu stiu daca a mai avut cineva aceasta impresie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *