Think Like a Man (2012)

Războiul sexelor continuă.
Dintotdeauna, femeile şi-au dorit un bărbat pe care să se poată baza, iar bărbaţii şi-au dorit o… prăjiturică, la îndemână şi fără prea multă bătaie de cap. Think Like a Maneste, dacă vreţi, un studiu de caz pe această temă.

Patru cupluri sunt urmărite de-a lungul familiarului ciclu dragoste – despărţire – împăcare, intriga constând în faptul că fetele se folosesc de sfaturile unei cărţi self help pentru a-şi pune la încercare aleşii. Inevitabil, băieţii descoperă că sunt “jucaţi” după regulile puse pe hârtie de chiar unul de-al lor şi fac totul pentru a câştiga ceea ce li se cuvine: prăjiturica.
Think Like a Maneste o comedie romantică (gen după care nu prea mă omor) neaşteptat de agreabilă, cu un limbaj deloc agresiv – mare lucru pentru o ceată de masculi în căutare de partenere – şi care, în subliminal, transmite un mesaj surprinzător: femeile nu sunt capabile să descifreze un bărbat, decât numai cu ajutorul unuia dintre ei, care să le deseneze negru pe alb ce şi cum.
Cine-ar fi crezut?

Comments

  1. N-am rabdare de asa ceva! Fereasca sfantul sa ma loveasca oroarea asta de film! Daca totusi se intampla eu ma plasez, strategic si cu o figura extenuata, cu capul in poala de femeie si DORM! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *