Turcia – Jurnal de călătorie: 3. Botezul apei

AntalyaPrincipalul lucru pe care mi l-am dorit pentru Flippy în vacanţă a fost să nu se teamă şi să se obişnuiască repede cu apa. Ceea ce s-a şi întâmplat, după numai două zile. Iar preferata ei a fost piscina.

“Cartierul general” ni l-am stabilit lângă piscina de activităţi, cea mai animată dintre toate cele şase-şapte ale hotelului – fără să punem la socoteală bazinul special pentru copii (peste 13 ani), cu tobogane, unde n-aveai loc să arunci un ac cât era ziua de lungă.

Râzând din toată inima şi chiuind la giumbuşlucurile din apă, Flippy i-a cucerit pe toţi – turişti, animatori, maseuri, fete pe role care ne aduceau prosoape reci şi fructe proaspete. Ba chiar, simţindu-se admirată, pitica a încercat şi câteva mişcări singură, doar ţinându-se de marginea bazinului şi bătând apa cu picioruşele (din motive de siguranţă, n-am fotografiat momentul, preferând să-mi concentrez atenţia doar asupra lui Flippy).

Foto - BLOG 2Foto - BLOG 1Foto - BLOG 3Prin urmare, am toate speranţele că Flippy nu va urma exemplul părinţilor săi (o mamă care nu ştie să înoate şi un tată care a descoperit libertatea de mişcare în apă târziu, aproape de majorat, numai după ce a scăpat de cicăleala celor din jur cu privire la cât de important este să ştii să înoţi) şi se va împrieteni cu apa încă de mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *