A Thousand Words (2012)

Vorba multă sărăcia omului.
Nici nu sunt foarte multe de spus despre A Thousand Words – este o comedie (extrem de) uşoară, cu Eddie Murphy în rolul unui publicist arogant, care învaţă că e de preferat să vorbeşti puţin şi cu rost, decât mult şi aiurea. Iar pentru asta trebuie să tacă o bună parte din film, ceea ce-i scade puţin din farmec, Murphy fiind recunoscut pentru bombardamentul verbal la care-şi supune publicul.

Şi… gata. Vreţi să cadă şi ultima frunză? [Ca să înţelegeţi aluzia, trebuie să vedeţi filmul… Ori să citiţi un review mai elaborat… Mai elaborat chiar şi decât filmul în sine]

Comments

  1. Am vazut filmul asta chiar recent, si efectiv, desi desigur filmul nu e cine stie ce, am numai cuvinte de lauda pt dl Eddie Murphy, pe care il consider un actor deosebit de talentat la un nivel autentic matur profesional. Apreciere cu mentiune speciala si pt d-na Kerry Washington, in acest film in rolul sotiei personajului principal interpretat de dl Murphy, cu un promo asociat pt un alt film cu adevarat excelent in care a mai aprut dansa, (alaturi si de alte roluri in seriale TV), filmul Ultimul rege al Scotiei, (2006, cu dl Forest Whitaker in rolul dictatorului Idi Amin Dada din Uganda anilor 70), in care a jucat rolul uneia din sotiile dictatorului Idi Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *