Abţibild

Am găsit abţibildul ăsta lipit pe-un bancomat? Oare-au strâns ăştia cu protestele fonduri pentru publicitate BTL? [Doar am văzut cu toţii cum funcţionează treaba cu listele şi hârtiile de cinj-de-lei din Piaţa Universităţii] Sau trebuie să ne aşteptăm la o nouă ciocolată lansată pe piaţă [Ştiut fiind că, la noi, reclama e una şi produsul propriu-zis e alta… Bine, hai, nu numai la noi]
Îmi cer scuze pentru imaginea neclară – poza e făcută cu telefonul, în grabă, până nu se lua careva de mine că hacker-esc bancomatul şi plantez cititoare de carduri.

Comments

  1. Stiu pe cineva pe care l-au luat mascatii si nu facea altceva decat sa faca niste poze unui bancomat in timp ce facea o interogare de sold ca sa-i arate cuiva ca nu mai are bani pe card .
    Asta s-a intamplat dupa atacul ala produs in decembrie asupra mai multor banci in urma carora au fost suspendate foarte multe carduri .

    1. In general, e o idee proasta sa fotografiezi orice tine de o banca. Eu am invatat-o pe pielea mea, cand am incercat, in Brasov, sa-mi pozez reflectia in geamurile-oglinda ale unei banci. A iesit o jumatate de ora de circ cu tipul de la security…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *