Aiureli sau teorii ale conspiraţiei?

Dacă ieri am văzut că, în urma diverselor căutări pe Google, jumătate dintre cei ajung să răsfoiască paginile Cronicii chiar găsesc informaţii relevante, vom încerca mai departe să desluşim ceva în haosul vizitelor întâmplătoare.
Interogările de felul acesta sunt fie apariţii sporadice, fie căutări cu subiect asemănător, care se pot grupa în categorii ad-hoc. De acestea din urmă ne vom ocupa astăzi, rămânând ca mâine să încheiem analiza cu cei mai singuratici dintre google-surfer-ii care ajung pe site.

Categoria obsesia apei
31 de indivizi au ajuns pe pagina Cronicii, căutând un pahar cu apă, sau mai multe pahare cu apă, ori măcar poze cu pahare cu apă, probabil făcute de ziua apei. Ăsta nu poate fi decât un semn că resursele planetei sunt pe sfârşite şi, înainte de preconizata criză alimentară mondială, ne vom confrunta cu o lipsă a apei, care va face ca un pahar cu apă să valoreze mai mult decât greutatea lui în aur. Iar pe principiul că fiecare cititor al Cronicii este un câştig, cu ocazia asta am aflat ceva nou: 22 martie este considerată Ziua Mondială a Apei.
Categoria viaţa este o boală cu transmitere sexuală
Se pare că, într-un final, ultimii 34 de locuitori ai planetei imuni la dragoste au fost doborâţi de acest sindrom, iar acum vor să afle ce se întâmplă atunci când iubeşti. Se pare că manifestările sunt atât de crunte, încât unul dintre ei şi-a scris disperarea pe Google: ar trebui să existe o pastilă care să alunge dragostea… Sau măcar o injecţie… Fie ea şi în burtă.
Categoria scump, doamnă, scump – dincolo era mai ieftin!
5 omuleţi vor să ştie care este numărul de bon carrefour, sau cum se poate face rost de un model număr bon carrefour. Cel mai probabil, sunt foşti clienţi Kaufland care, după ce-au stat minute-n şir la cozile de la casa de marcat şi nu au primit bonul valoric de 5 RON promis pe toţi pereţii prin magazin, au devenit fani Carrefour. Iar cum păţitul suflă şi-n iaurt, se interesează din timp de elementele de siguranţă ale bonurilor de casă cu care pot participa la diversele promoţii şi tombole. Cine ştie, poate merge cu “servite” de-acasă…
Categoria ascultătorii întreabă, Radio Erevan răspunde
Un ascultător întreabă: este bine să credit în 2012? Un alt ascultător răspunde: eu mi-am cumpărat apartament în Iaşi cu credit 2012… Încă un ascultător întreabă: poţi face două credite în acelaşi timp? Radio Erevan răspunde: puteţi plăti două credite în acelaşi timp?
Categoria fetele îs interesante, bărbaţii este pe cale de dispariţie
În general, se caută: fete, fete 14, fete frumoase foc, pizda, pizde bune, sâni împietriţi. Ca specialităţi avem: cazuri recente de incest cu dezverginare, dezverginări adevărate şi reale, dezverginări pe viu an [?!?] direct, dezvirginări brutale. Se constată, aşadar, preferinţa bărbaţilor pentru fete tinere, numite Verginica.
Categoria spune-mi cine eşti, ca să te mai întreb o dată
Cineva îl caută pe un tip cunoscut drept manelistu. Se zvoneşte că i s-ar mai spune vlad manelistu sau vlăduţ manelistu. În orice caz, a lui e piesa cu copilu cu super puteri.
Categoria efectul Lazarus
Hristos a zis: Eu sunt învierea şi viaţa, apoi Lazăr a înviat din morţi. În aşteptarea celei de-a doua veniri pe pământ a lui Iisus, 15 oameni caută mesaje pentru morţi, mesaje cu morţi, poezii pentru morţi. Eu nu pot să le transmit decât că, până la moartea prevestită în titlul Cronicii, acesta nu este un site cu astfel de creaţii literare.
Categoria slujitori fără cauză
Doi rătăciţi o caută pe prinţesa urbană. Îi înţeleg, pe întuneric figurile şi persoanele se disting mai greu.
…iar mâine vom vedea adevăratele ciudăţenii pe care le ascunde Cronica. Sau, mă rog, aşa cred unii.

Comments

 1. Căutările sunt pe măsura a ceea ce se poate găsi, nu crezi? Unele sunt chiar logice, cele puerile eu nu le bag în seamă… e ca și pe piața, dacă e cerere, e ofertă și, neapărat, și invers, e ofertă doar dacă e cerere…
  Alea cu fetele… sunt interesante pentru că bărbații sunt pe cale de dispariție? 🙂
  Zi faină.

  1. Rationament:

   Tu, fiinta umana cu acces la internet, ai realizat, cu ajutorul mintii proprii, ca aceeasi minte nu are suficiente informatii pentru a-ti deslusi cum sa iei un credit de la banca.

   Daca ai nevoie de credit, ai nevoie de bani; iar daca ai nevoie de bani indeajuns cat sa apelezi la un credit, inseamna ca trebuie sa rezolvi o problema deloc neglijabila. Prin urmare, o problema stresanta, la care te gandesti tot timpul.

   So, daca esti interesat sa afli solutia unei probleme care te preocupa serios, intr-un mediu cu foarte multa informatie relevanta, dar (cel putin) la fel de mult zgomot, cum poti tu sa faci o cautare dupa

   “este bine sa_credit 2012”???

 2. Aveam si eu niste cautari deosebite de genul asta, dar am renuntat la a le mai posta, mai ales dupa epica “Jocuri pe calculator cu iepurasi unde pe iepurasi ii cheama Ionut”.

 3. si eu urmaresc sirul de cautari al oamenilor care ajung pe bogzilla… mi se pare foarte interesant.
  din ce am observat eu, lumea nu prea stie cum sa caute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *