ANUNŢ URGENT!

Dacă vă interesează, ori dacă ştiţi pe cineva interesat.
Am două bilete de avion pentru Paris (cursă Blue Air, ruta Bacău – Beauvais), cu plecare în 25.03.2012 şi întoarcere în 28.03.2012, care nu mai pot fi onorate.
Pentru cine este dispus la un city-break inopinat la Paris, aş vrea să le valorific. Le-au luat ai mei la o promoţie pentru şi ar fi păcat să se piardă, din cauza condiţiei tot mai incerte a lui M.
Costul ar fi 80 EUR (cât costă modificarea celor două nume de pe bilete) plus… nu ştiu… Iniţial, ele au costat 400 RON… Ideal ar fi să le acopăr cheltuiala bieţilor oameni, dar discutăm. Să se arate cineva interesat şi mai vedem noi dup-aia.
Anybody?

Comments

 1. Ah, ce as vrea ca Mircea Vladut sa mearga cu sotia la Disneyland Paris + la parcul patriotic cu Asterix si Obelix, si sa vina sa povesteasca impresii pe blog ! Din pacate nu pot sa comentez la el pe blog, de fapt pe nici un blog de pe wordpress dot com de vreo 2 zile, asa ca sper sa ii comunice altcineva aceasta sugestie.

  1. N-am verificat saptamana asta, dar parca n-as crede ca gasesti doua bilete Bacau – Paris, dus-intors, la 80 EUR (atat costa schimbarea numelor – eu sunt dispus sa le dau moka, numai sa gasesc pe cineva dispus sa achite modificarea). Asta ar insemna 20 EUR/pers, un “scor” foarte mic raportat la data plecarii.

  2. Intamplarea face ca lucrez in domeniu.
   Nu este un cost fix pentru modificare. Se calculeaza asa: O taxa fixa de schimbare nume, care este mai mare decat cea mentionata de tine, plus diferenta de cost. Adica: pretul biletului in prezent minus pretul achitat in itial de tine…

   In fine, iti doresc succes! Mi-as dori eu sa merg la Paris, dar si el, la fel ca altii, am atatea pe cap…

  3. Inainte sa postez anuntul, m-am interesat la Blue Air si mi-au spus ca modificarea numelui pe un bilet costa 40 EUR – implicit 80 EUR pentru ambele persoane.

   Daca nu asta e algoritmul, ci in spate se ascunde un alt calcul, atunci please da-mi asta intr-o varianta scrisa, ca nu ma deranjeaza o reclamatie (in plus) la OPC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *