Back Online

După o săptămână extrem de încărcată, în care am parcurs vreo 3.300 de kilometri (dintre care aproximativ jumătate cu avionul şi restul cu maşinuţa albă), am ajuns din nou în faţa laptopului.
Concret, am tras o fugă în Bucureşti, ca să iau avionul spre Viena, unde am petrecut cinci zile, după care am revenit în capitală, de unde mi-am recuperat maşina şi am plecat să-l văd pe V. la cămin, loc din care m-am îndreptat apoi spre Cluj, să o aduc pe M. acasă, la Bacău.

În termenii Cronicii, asta înseamnă că trebuie să scriu despre experienţa deplorabilă pe care am avut-o la unul dintre hotelurile Rin din Bucureşti, să vă prezint un scurt jurnal al experienţei austriece (inclusiv impresii după spectacolul Alegria al celor de la Cirque du Soleil, pe care i-am văzut pentru prima dată live), să fac un review la Prometheus, pe care l-am vizionat în 3D la Cluj şi să vă mai spun câteva vorbe despre M. şi V.
Undeva în lista de mai sus ar trebui să se regăsească şi continuarea seriei Copiii betoanelor, dar, aşa cum v-am mai spus, reacţiile voastre la ultimele episoade mi-au dat peste cap planurile “publicistice”. Însă ăsta e un lucru bun, fiindcă, pentru a relua povestea, trebuie să scriu nişte episoade noi – provocare ce se anunţă extrem de distractivă.
Prin urmare, we’re back in business… Şi, pentru o reacomodare uşoară, o să încep cu opinia mea (mult-aşteptată de Rudolph) despre mult-aşteptatul (de alţii) Prometheus.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *