Biblioteca din întuneric – Evoluţie

Christmas_book_tree

Anul acesta, Moşul mi-a făcut o surpriză literară greu de egalat – cea mai nouă ediţie a antologiei 1001 filme de văzut într-o viaţă. Pentru un pasionat de filme ca mine, în afară de a le urmări efectiv pe ecran, nimic nu poate fi mai entuziasmant decât să şi citeşti despre ele.

Şi pentru că impresionantul volum şi-a găsit imediat locul în biblioteca din întuneric, m-am gândit să vă arăt cum a evoluat ea în anul ce a trecut:

Biblioteca

Comments

  1. Ce omogena uni e biblioteca ta ! Desi desigur arata asa sobru ca un birou in care pare ca se ia chiar ff serios activitatea de lectura si vizionare de filme ! Eu nu sunt impotriva conceptului de standardizare, chiar si legat de arte, ma rog nu creatia ci mai degraba clasificarea lor, si a metodologiei discutiei despre ele, numai ca nu se prea lasa ele standardizate prea usor, plus tocmai ce am aflat spre marea mea surprindere ca meseria de istoric de arte e chiar uluitor de recenta, din sec 19 ! Nici acum nu-mi vine sa cred asa ca am de gand sa verific si sa adresez asta pe blog in cadrul viitoarei mele serii de articole despre istoricul unor profesii care NU sunt chiar asa de vechi de cand lumea.

  2. desi citesc din ce in ce mai putin carti facute din hartie inca visez la o camera in care peretii sa fie imbracati in rafturi cu carti pana in tavan. cred ca am ideea asta de la o vecina ce are exact asa o camera si mi’a ramas in cap. oricum, cititul e bun.

  3. Twilight Saga :P?

    Altfel, CTP merita apreciat ca scriitor de S.F (nu foarte mult, dar vizibil mai mult decat ar merita apreciat pentru demersurile jurnalistice :P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *