Cryo-blogo-sphere

Astăzi am făcut ceva ce n-am mai reuşit de mult: să parcurg tot blog-roll-ul de la cap la coadă.

După o săptămână în care abia am găsit timp să postez câte ceva, am considerat c-ar fi frumos să mai trec şi pe la cei pe care – odată, demult, până acum o săptămână – îi vizitam zilnic.


Surpriză! N-am fost singurul care am tras mâţa de coadă zilele astea. Ca şi cum parte din blogosfera [căreia nimeni, niciodată, nu i-a dovedit forma, astfel încât s-o numim în mod legitim “sferă”] ar fi intrat în transă criogenică.

Cu ocazia asta am mai redus şi dimensiunea blog-roll-ului, fiindcă unii au ajuns tocmai la coada listei cu actualizări – iar criteriile mele pentru includerea în lista de preferinţe sunt foarte clare: conţinutul (să fie despre orice, dar să fie coerent) şi frecvenţa de apariţie a articolelor (lectura blogurilor e o metodă excelentă de a prinde câteva minute de relaxare, astfel încât nu m-ajută cu nimic să văd aceeaşi însemnare over and over again).

Sper să fie doar o chestie de conjunctură şi nu o manifestare de amploare. Doar ştim cu toţii că somnul raţiunii naşte monştri, mai ales că americanii ne-au arătat-o în repetate rânduri în filmele lor: Alien, Sunshine, Pandorum, Prometheus.

Comments

  1. Am observat si eu ca in week-end cam someaza tastaturile.Dar asta e bine, inseamna ca mai traim si in viata reala nu numai in mediul virtual…Dar oricat de ocupata as fi, putin Intuneric nu-mi strica niciodata.:)

  2. Pe la mine nu ai reusit sa ajungi 😉
    Daca treci, vei vedea de ce stiu 🙂
    Am publicat mereu cate ceva dar am avut timp putin si chiar foarte putin in ultima vreme.

  3. Eu sunt dintre cei care au cam tras chiulul, dar am si scuze, pentru cei ce vor insista sa afle, mai ales daca nu au trecut pe la mine la inceput de luna.:))
    Incerc sa recuperez, dar imi este tare greu. Nu stiu ce fac blogurile noaptea, ca se tot inmultesc. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *