DEFCON 1

Defcon-1_6068Imediat ce am postat header-ul pe care îl vedeţi (aseară, în miez de noapte), am avut o revelaţie violentă: în lumina ultimelor evenimente, pseudo-sărbătoarea de import a Sfântului Valentin va căpăta o importanţă tot mai mare de-a lungul timpului. Prin urmare, am decis să mă pregătesc din timp.

Şi cum, în România, cea mai bună metodă să-ţi aperi spatele este să transformi orice problemă într-o încâlceală birocratică, am pregătit un prim nivel de apărare împotriva celor cărora le va pica cu tronc fata din întuneric şi vor încerca să profite de… atributul ei întunecat: o cerere scrisă, un formular-tip aşa cum îl puteţi vedea mai jos.

Criterii de knock-out la completarea documentului:

1. se va completa cu majuscule, în orice limbă capabilă a fi tradusă cu Google Translate; cu alte cuvinte, cuneiformele sau hieroglifele nu se acceptă;

2. cuvintele vor avea atâţia “i” câţi prevede gramatica limbii române; în caz contrar, nu doar că veţi fi respinşi, dar veţi fi catalogaţi drept scârţani. Cât e, mă, să dai şi tu, acolo, un “i” de la tine?

3. se va ţine cont că mă-ta are cratimă; pentru evitarea oricăror confuzii, se va face referire la mă-sa. Altfel riscaţi să daţi de bunică-sa.

4. Se va scrie cu mâna, nu cu piciorul. Valabil şi pentru formularele tehnoredactate.

579661_10151522706742214_1893117399_n

Aţi ajuns până aici cu cititul? Atunci aţi înţeles că frumuseţea cere sacrificii.

2013-02-13 15.04.08

DEFCON = eng. DEFense readiness CONdition, este un termen ce defineşte treptele stării de alertă a forţelor militare americane. Din punct de vedere al gravităţii scenariilor de risc, există cinci trepte, DEFCON 5 fiind nivelul cel mai “relaxat”, iar DEFCON 1 reprezentând o situaţie critică.

Comments

  1. Iar header-ul asta macabru… Daca il mai vad de multe ori, chiar e posibil sa vomit de la atata sange. =))))))
    Tooooata lumea vorbeste de nenorocita asta de sarbatoare: unii dau idei de tinute sau restaurante sau cadouri, altii o preaslavesc cu poezii si inimioare si postari “dulci”, altii o injura sau o ataca, nefiind neaosa. Pentru mine e doar o alta zi in care nu trebuie sa ies din casa sau din offline (nu mai zic de FB, e o nebunie si acolo…).

  2. :)))) “Literele mici”, de la sfarsit, sunt dementiale …
    O sa trimit postul la sot, cam asa ar fi facut si el un astfel de formular, acum 5 ani si ceva. Nu cred ca si-a schimbat ideile intre timp. A dat si el de un astfel de tata, la vremea lui, dar a trecut cu brio toate testele 😀
    Sunt curioasa cum isi va ajuta fiul(de 3 ani acum), pus in fata unui astfel de formular 😀
    Foarte simpatica domnisoara, pare modelul silentios 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *