Dilemă automobilistică

Îmi poate spune cineva ce semnifică acest indicator de avertizare, cu bulină neagră?

A apărut relativ recent (câteva luni) pe segmentul de drum Iaşi – Târgu Frumos şi nu l-am mai văzut nicăieri în altă parte – iar în ultima lună am bătut, slavă Domnului, câteva mii de kilometri.
Aveţi idee?

Comments

 1. La gropi m-am gândit și eu, dar e prima dată când văd semnul ăla. Deși … ultima dată când am fost pe traseul ăla (acum 2 sau 3 ani) nu prea am văzut gropi.

  1. Chiar e pe bune :D. Am cautat si asa e :). Or fi gauri negre noi. Genul in care intrii cu masina si nu mai iesi niciodata. Am cunoscut unul pe langa Sambata de Jos. Doar ca nimeni nu l-a semnalizat ca atare. Ar fi ajutat pentru moral :))

 2. Eu cred ca e o trecere spre alta dimensiune. Sigur,codat ca sa nu priceapa oricine 🙂
  Sau e locul din care Mircea Badea transmite in direct. Si se sugereaza semnul pe care trebuie sa il faci inainte s-o apuci p-acolo…….

 3. Acest semn anunta apropierea de locul prin care Harry Potter si ai lui trec in lumea vrajitorilor. 😛
  Dar nu poate fi vazut de oricine. :))

  1. Am citit articolul.

   Te intrebai acolo cu ce ne-au luat-o bulgarii inainte. Ti-ai raspuns singura: la ei, punctul a aparut cu mult inainte sa vina si la noi.

 4. Ah, m-am lamurit in sfarsit. Am fost in vacanta pana la Cotnari si de la Cotnari la Iasi si cred ca acolo l-am vazut. Chiar m-am straduit sa inteleg ce vrea sa zica.

 5. Aha! Si eu m-am intrebat, cand am fost incolo acum doua saptamani, dar am amanat cautatul pe net si am uitat complet … pana azi! 🙂

  1. Yup, intre timp m-am lamurit. Insa utilitatea lui e oricum egala cu zero, caci nimeni nu ia vreo masura preventiva pe segmentul acela de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *