Evoluţie

Cronica a trecut la nivelul 2.
Mai exact, page ranking-ul blogului a fost incrementat până la magnifica valoare de 2. Dacă, pe o scară de la 0 la 10, 0 echivalează cu “nesemnificativ” şi 10 reprezintă buricul blogosferei, atunci 2 înseamnă… ceva. Mai rămâne de văzut ce anume şi pentru cine.

Oricum, atât cât mă pricep într-ale web-ului, saltul de la 1 la 2 nu poate să fie decât de bine. Adică, imaginaţi-vă ce trebuie să fi simţit amiba când a aflat că poate evolua în parameci… Şi dacă mai adaug şi faptul că, la o căutare pe Google, Cronica unei morţi anunţate figurează pe poziţia a şasea în lista de rezultate, atunci e clar că aceasta este o piatră de hotar (milestone) în evoluţia blogului.
Drept pentru care am schimbat header-ul cu unul aniversar, adaptat noului statut al Cronicii. Dacă ţineţi morţiş, spor la căutat diferenţele. Dacă nu, ţineţi aproape, ca şi până acum – ca să ajungem la marker-ul 3.0.
Numai împreună putem reuşi!
Numai împreună putem da tonul unei schimbări a clasei politice… Wow, stai c-am încurcat speech-urile… Ce dracu’, mă!?

Comments

    1. Nu stiu daca e momentul. Existenta in online mai are inca multe necunoscute pentru mine, iar trecerea pe un domeniu propriu ar presupune si mai multa implicare din parte-mi… Iar acum prioritatile sunt altele.

  1. Sa inteleg ca buricul e ultima statie? Nu exista sfarcul blogosferei? Ca eu incolo cred ca ma indrept. :))
    Serios acum. Mult succes in continuare.
    P.S. : Ai schimbat niste culori? Niciodata n-am fost buna la “descoperiti diferentele”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *