Fetele, shopping-ul şi marea

sketchesUn site indispensabil pentru pregătirea vacanţei de vară.

Pe principiul că omul prevăzător îşi face iarna car şi vara sanie, am început să căutăm ţinute de vară pentru Flippy, pentru anunţata vacanţă pe litoralul Mării Negre… Mă rog, faptul că nu am decis încă perioada sau destinaţia e un detaliu minor, importat e ca Flippy să fie o domnişoară trendy.

Partea bună în a fi tatăl unei asemenea fetiţe cochete – pe lângă bucuria şi mândria în sine – o reprezintă faptul că eu nu trebuie să-mi bat capul căutând haine; Flippy are o mamă mai mult decât dornică să se ocupe de asta. Partea mai puţin bună este că nota de plată se dublează, fiindcă niciuna dintre fete nu poate fi mai prejos decât cealaltă.

Profitând de momentul festiv de astăzi, O. m-a anunţat prompt că a găsit câteva rochii de vară de la Glittio, care cu siguranţă vor face furori în sezonul estival. N-am apucat să întreb dacă respectivele modele erau pentru junioara noastră, că m-am trezit pus în faţa colecţiei de costume de baie întregi. Citindu-mi în ochi, pesemne, interesul stârnit de frumoasele manechine teama că ne abatem de la scopul principal al demersului nostru, O. m-a asigurat că tot de la Glittio vom înnoi şi garderoba lui Flippy.

Magazinul online oferă o experienţă de shopping completă, printr-o gamă largă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii. Livrarea se face în termen de 48 de ore pentru produsele de pe stoc, prin curier rapid sau Poşta Română, cu transport gratuit pentru comenzile de peste 80 RON. Plăţile se pot efectua atât online, cât şi prin virament bancar, ori cu numerar – în momentul primirii produselor comandate.

Oferta Glittio cuprinde, pe lângă îmbrăcăminte, şi încălţăminte, accesorii, articole sportive şi produse pentru sănătate şi frumuseţe. Suficient de multe ca entuziasmul de moment al lui O. să se transforme în marea şi veşnica ei dilemă: ce să-şi aleagă dintre atâtea variante care îi fac – toate – cu ochiul… Mai demult, confruntat cu o problemă cel puţin la fel de mare, Alexandru cel Mare a ales să taie celebrul nod gordian; similar, şi eu aş putea să o scutesc pe O. de stres, oferindu-i posibilitatea să se răsfeţe cu (aproape) tot ce-i pofteşte inima, printr-un voucher, un cadou în ton cu sărbătorile cu pronunţată tentă feminină care se apropie. Astfel, O. va putea să vadă şi un corset modelator, fără să existe suspiciuni că eu aş fi insinuat ceva despre silueta ei.

În concluzie, o întrebare: credea cineva că e simplu să cumperi haine pentru copii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *