Gata de primăvară

flat,550x550,075,fDe o bună bucată de vreme încoace, nu prea mai sunt un tip cu care să vorbeşti la telefon. Căci n-am multe de spus, n-am multe cu care să mă laud: când nu sunt acasă, sunt la serviciu; iar când nu sunt la serviciu, sunt acasă cu şi pentru Flippy.

Păi, şi?… Ce ţi-ai putea dori mai mult, sau mai frumos, acum?… m-a întrebat într-o dimineaţă mătuşa mea, când am sunat-o să-i spun că Flippy continuă să recupereze în greutate, ajungând la 4,210 kilograme.

Sincer, nimic. Privirea sclipitoare a lui Flippy îmi umple universul ca nimic şi nimeni altcineva. Convingeţi-vă singuri! [Da, ştiu, blogul ăsta în care, dacă nu scrie despre filme, un tip postează imagini cu fiică-sa, a devenit plictisitor – dar eu, până la venirea lui Flippy, n-am scris niciodată pentru cineva anume]

Foto - BLOG 1

Foto - BLOG 2

Foto - BLOG 3

Foto - BLOG 4

Foto - BLOG 5

Foto - BLOG 6

Comments

  1. E adevarat ca are un zambet cuceritor dar adevarata ei vocatie va fi filozofia! Ti-o spune Mama Omida 2, care-i vede aura de mare ganditoare!Sa nu uiti peste cativa ani sa postezi primul ei eseu!:))

  2. Eu sunt in continuare entuziasmat de designul vestimentar si chiar si al elementelor decorative ale interioarelor in care locuieste Flippy si pe care ea le modeleaza la nivel de super-model ! Zau, pai tu + probabil si mama lui Flippy sunteti chiar niste oameni ff creativi asa la nivel de design ! Desigur si ea, ca model, pune in valoare destul de bine aceste elemente decorative, insa si rolul designer-ului (plus si al fotografului desigur) este important ! In plus, blogul tau acum a devenit o adevarata revista culturala mai complexa plus de ultima moda cu elemente de arhitectura si interior design si mode, nu numai de cronici de filme sau texte literare ! Eu sunt din ce in ce mai entuziasmat sa rasfoiesc asa o revista bogata, cu atatea chestii interesante !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *