Here Comes the Boom (2012)

MV5BMTUxMzEzNDQ0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDI2NTY1OA@@._V1_SX214_În ultima vreme, Cronicarul şi-a schimbat obiectul atenţiei, dar n-a uitat de unde a plecat. Prin urmare, vă propun să ne reamintim ceva din spiritul de început al blogului – pasiunea pentru filme. Şi pentru că lucrurile mari se fac cu paşi mici, vă propun o comedioară simpatică: Here Comes the Boom.

Scott Voss (Kevin James) este un profesor de biologie, nu foarte strălucit în ale pedagogiei, care se reîntoarce la una dintre pasiunile tinereţii – luptele, mai precis MMA (mixed martial arts) – pentru a ţine pe linia de plutire cercul de muzică al şcolii unde predă.

Aventurile în cuşcă ale profesorului luptător sunt, diminuând semnificativ proporţiile, un alt fel de comeback al lui Rocky. Ca şi personajul lui Stallone, Voss înceasă pumni cu succes, dar Kevin James este mult mai natural în rolul omului obişnuit confruntat, totuşi, cu o situaţie extraordinară.

Muza războinicului de ocazie este Bella Flores, interpretată cu mult sex-appeal de Salma Hayek. De asemenea, într-un rol secundar, şi complet inofensiv, apare Reggie Lee. Atmosfera filmului este una destul de paşnică, iar umorul suficient de agreabil pentru ca Here Comes the Boom să încheie în mod fericit o seară.

Comments

    1. Sunt filme proaste si trailer-e dementiale, ori filme bunicele si trailer-e neinspirate.
      Asta s-ar incadra mai mult in a doua categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *