Hit & Run (2012)

hit-and-run-poster-2Hit & Run este o comedie romantică… aventuroasă. Un road-trip cu personaje tinere şi haioase, câteva maşini supărate, o comoară îngropată şi un dune buggy. Dar nu vă grăbiţi să vă gândiţi la Fast and Furious, căci maşinile nu sunt într-atât de supărate, iar secvenţele de urmărire nu sunt nici pe departe atât de reuşite. În plus, e doar o singură fată – cât se poate de sexy, e drept –, iar poliţiştii sunt… homosexuali.

Concret, Hit & Run îi are în centru pe Annie (Kristen Bell), frumoasa prietenă a lui Charles Bronson aka Yul Perrkins (Dax Shepard), fost membru al unei găşti criminale, inclus în programul de protecţie a martorilor. Cei doi au o viaţă liniştită, până când o ofertă primită de Annie de la o universitate din Los Angeles îi pune pe drum – unul bântuit de fantomele trecutului ilegalist al lui Charlie, dar şi de ex-ul gelos al fetei.

Acţiunea este destul de încâlcită, dar filmul rămâne destul de atractiv datorită interacţiunilor dintre personaje (Bell şi Shepard sunt un cuplu şi în realitate) şi a unor scene haioase, în care prim-planul îi revine de departe lui Randy (Tom Arnold), poliţistul însărcinat cu supravegherea lui Charlie. Într-un rol secundar şi complet irelevant, cu o freză rasta, îl veţi descoperi şi pe Bradley Cooper.

În concluzie, Hit & Run este o comedie uşurică şi relativ inofensivă… dacă nu ţinem cont de câteva scene de nuditate frontală… şi trecută bine de a doua tinereţe.

Şi fiindcă am ţinut cont de sugestia Amiralului, iată şi un trailer:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *