Joacă de duminică

O imagine face cât o mie de cuvinte.
Pe principiul ăsta, m-am decis să renunţ la tradiţionalul blog-roll şi să-l înlocuiesc – fiindcă tot e vară şi pe toţi ne-ar revigora o băutură rece – cu un cocktail-bar.

Pentru că timpul este o problemă pentru mine, implementarea noului concept se va face treptat. Dar, fiindcă am apucat să lucrez ceva la el, vă propun următoarea distracţie de duminică:
Pe cei care nu mai figuraţi în lista clasică, scriptică, din partea stângă (Hapi, Coolnewz/Rata, Raul, Vladimir, Elly Weiss, Vienela, Roscata, Frmshk, Prinţesa Urbană, Casa cu nuci, Bumbu), vă rog să vă căutaţi printre icon-uri şi să-mi spuneţi:
1. dacă v-aţi găsit (uşor);
2. dacă vă place noua “identitate”;
3. dacă aveţi vreo idee de îmbunătăţire;
4. dacă este vreo problemă cu link-ul către blog-ul vostru (în principiu, toate au fost verificate de mine);
5. dacă paginile din Cronică vi se încarcă mai greu din cauza imaginilor.
Cât pentru ceilalţi, până vă “reproiectez” şi pe voi, puteţi să-mi răspundeţi la itemii 2 şi 5 (eventual şi 3 – orice părere este binevenită).
Have fun, kids!

Comments

  1. Uite ca m-am uitat eu ca am fost chiar curios cand am auzit de Gheata si Foc, contine 1/2 goldschlager, care e un fel de schnapps italian cu scortisoara de culoare ca apa in care plutesc niste fasiute de aur adevarat (0,1 gram de aur intr-o sticla de 750 ml) + 1/2 schnapps de menta, in general schnapps-ul fiind o bautura distilata din diverse fructe asa ca tuica, cu un continut de alcool de minim 32 %.

 1. 1. Fara dubiu. Retina mea e setata sa detecteze steagul ala! Admir si aluzia diplomatica si multumesc ca nu-i mai evidenta! 😛
  2. Grozav!
  3. Nu, nici vorba!
  4. Ei uite abia la momentul asta am apasat linkul. Cum n-am avut nici un dubiu… Da' merge!
  5. nope. Merge brici.

  Misto idee!

 2. Ha ! Ha ! Chiar mi-a placut ideea ! Desi mie nu imi prea place sa beau cocktail-uri, cred ca poate doar margarita cu tequila a fost OK de vreo 2 ori cand am baut, acum am devenit curios despre ce ar putea contine asa teoretic astea postate de tine !

 3. Foarte tare! Imi place ideea. Dar nu m-am prins de nici unul (inafara de Vienela si Hapi), a trebuit sa pun cursorul pe imagine, sa vad linkul. Ma rog, eu sunt mai blonda si, fara nume, m-am pierdut cu totul. :))

  1. Anne, daca te-ai prins ce reprezinta, tradu-mi te rog si mie, ca baba nu mai vede bine, ochelari nu are, lupa nu stie prin ce sertar este abandonata si mai este si singura acasa.
   Intuneric, linkul functioneaza perfect, dar NU VAD, nu imi dau seama ce este. Insa ma simt atat de mandra sa fac parte din cocktail-barul tau.

 4. Vienela, cand am zis ca m-am prins ma referam ca m-am prins ca e vorba de tine si de Hapi (scria clar si suficient de mare pentru mine – si eu am nevoie de ochelari – numele vostru). Nu pot sa spun si nici macar sa presupun de ce Intuneric te-a asociat pe tine cu Schnapps. 😀

  1. Mi s-a luat o piatra de pe inima. :))
   Imi place ideea asta, dar eu sunt stresanta rau pana ma lamuresc. :)) Problema este ca nici nu disting bine ce este pe acolo, asa ca si cu desenul sunt in ceata.

 5. Imi place. La cocktail-uri nu ma pricep dar daca ma potrivesc in imaginatia ta cu un astfel de coktail e perfect 🙂 Functioneaza, multumesc!

  Condoleante! Mai mult nu pot…nu am cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *