Lucruri vechi în lumină nouă

PRMai mult întâmplător, am remarcat zilele astea că page-ranking-ul cronicariului a urcat la 3 (trei). În mod normal, această descoperire ar fi prilej de sărbătoare şi de manifestări populare cu oameni scandând Stay on the course, stay on the course!… The future is yours!, vorba unui preşedinte american din spoturile de 1 Decembrie de la ProTV. Dar… eu am mai fost odată aici, pe când Cronica unei morţi anunţate apărea pe platforma Blogger.

Însă mi-am zis să păstrez tradiţia şi să merg mai departe cu expoziţia intitulată ad-hoc The Human Body – Naked & Beautiful.

Torso MascTorso Fem

Primele două ediţii le puteţi (re)vedea aici şi aici.

Comments

  1. Wow…ce surpriza..eu sunt mereu la 2…dar nu stiam ca exista mai sus de 4…sau poate confund cu alta scara…ceea ce nu e chiar asa de surprinzator probabil in cazul meu…ce mi-e alta scara ce mi-e alta intrare…sorry, nu am rezistat, desi eu fiind la 2 inca pot sa zic ca sunt decent…
    Am asa o banuiala ca acest articol o sa-I placa si lui Krossfire…eu pe el l-am remarcat ca blogger atunci cand a facut o recenzie a unui film porno…zau, sunt cam intoxicat si nu ma pot abtine…precis maine o sa-mi para rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *