Man on a Ledge (2012)

Fă ceva – orice, chiar şi să stai pe marginea prăpastiei – şi ei nu vor înţelege nimic, dar te vor aclama oricum.
În aventura lui de distrugere a monştrilor mitologici, Perseus a eşuat într-o zi la fereastra unui hotel newyorkez. Nu-i nimic, lumea l-a aclamat chiar şi acolo.
Asta ar fi, într-o notă hazlie şi succintă, descrierea acţiunii din Man on a Ledge. Într-o viziune ceva mai serioasă, asistăm la încercarea lui Nick Cassidy (Sam Worthington – Perseus în Clash/Wrath of the Titans) de a demonstra că un bogătaş şi-a înscenat furtul unui renumit diamant şi că despăgubirea de 40 de milioane de dolari încasată a fost o fraudă.

Mai mult nu vă spun, fiindcă punctul forte al peliculei o reprezintă răsturnările de situaţie. Dacă vă stric plăcerea de a descoperi singuri ce şi cum, o să fiţi mai mult atenţi la lipsurile (deloc puţine) ale filmului.
În rolurile principale, Sam Worthington – cu o freză demnă de un action-hero al Antichităţii, Elizabeth Banks (Our Idiot Brother, The Next Three Days), Jamie Bell (vocea lui Tintin din filmul de animaţie cu acelaşi nume) şi Anthony Mackie (What’s Your Number, Real Steel)… şi oamenii din New York, gata oricând să-şi arate simpatia sau antipatia pentru cineva, indiferent de cauză.
Un film uşurel şi destul de simpatic.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *