Mergeţi cu autobuzul!

Deşi ni se tot spune că e cel mai indicat să folosim mijloacele de transport în comun, uitându-ne la conservele pe roţi – numite generic autobuze – din oraşele noastre, parcă… ne mai gândim un pic.
Dar în ţările civilizate se poate, după cum ne arată şi transportatorul belgian De Lijn, într-o campanie ce mi s-a părut extrem de simpatică şi cu potenţial, mai ales pe segmentul de public format din părinţi ce-şi trimit copiii la şcoală.
Vizionare plăcută!

Comments

 1. Hehehehe, cred ca sunt facute de aceeasi tipi (francezi) care au facut si seria Minuscule (pentru TV, scurte desene animate, foarte-foarte misto si amuzante). Pare aceeasi grafica si acelasi gen de umor. Merita sa te uiti la ele daca n-ai facut-o deja. Eu-s mort dupa paianjen :D.
  In ce priveste ideea de baza :D. Eu zic, mergeti cu bicicleta/role/skate. Mai se arde si o calorie, mai apare un muschi si nici nu-s mijloace de transport cu pensionar endemic 😀
  Vladimir

  1. Perfect de acord, dar… Nu cred ca trebuie sa-ti fac o poza cu trotuarele din Romania, nu? Conceptul de pista pentru biciclisti e aproape inexistent, iar cu rolele te descurci numai daca ai din alea, pentru teren accidentat.

  2. Sunt mort dupa paianjenul ala cu fata placida 😀
   Stiu ca nu-i prea misto prin orase, dar cumva trebuie sa inceapa. Daca nu-s biciclisti sa ceara piste, nu-s nici piste. E cam ca oul distinsei gaini 😀
   Vladimir

  3. Legat de animatii, sa treci din nou pe-aici maine dimineata…

   Cat despre biciclisti, cam asa e… un cerc vicios. Eu, unul, am fost mereu adeptul rolelor. Imi dadeam drumul din varful Copoului si nu ma mai opream pana in usa facultatii. De unde trebuia sa merg in ciorapii aceia grosi, fiindca portarul spunea ca stric cimentul cu rotile mele…

  4. Trec oricum in fiecare zi (cand pot) ca-mi place grozav si cum si despre ce scrii. Si cum zilele astea stau cam doar in pat ma intereseaza obsesiv absolut orice idee de film, carte si joc pe computer, origami, strategie…etc…etc :D. Sunt foarte deschis la nou :)).
   Pai eu as fi incercat oricum ca doar nu putea sa te prinda mosul (era mos, asa-i?) alergand dupa tine. Si cred ca scena ti-ar fi adus o popularitate teribila.
   Vladimir

  5. Nu era mos… Dar fiindca intamplarea se cere povestita asa cum trebuie, n-are rost s-o contrag aici, asa ca maine am sa scriu despre cum am fost eu la examenul de la nush ce obiect optional cu rolele.

 2. Ah, ce vinovat ma simt ! Pe bune. De o saptamana am mers numai cu taxiul in loc sa folosesc transportul in comun…de nivel ca nu stiu daca o sa-mi ajunga bani de tigari pana la viitoarea chenzina ! Nu mai fac ! Dar soferii de taxi din Norvegia sunt o adevrata comoara de informatii utile ! Am invatat mai mult de la soferii de taxi decat m-as fi chinuit ore intregi sa aflu pe net ! Intr-adevar Hum Int nu are absolut nici un posibil echivalent valoric inca existent pe lume…dar asta se stie deja. Daca exista vreo posibila industrie sau sector de activitate din lume care va ramane protejat de inventia inlocuitorilor umani de tip robot, android, etc (ceea ce nu e asa de departe in timp), aceea va ramane cea a sectorului de inteligenta…bine ca m-am asigurat cu ceva foste activitati (istorice) de freelancing si voluntariat posibil bune de listat intr-un viitor C-V, alaturi de pilele intotdeauna necesare, in caz ca nu reusesc sa ies la pensie, cum de fapt chiar prefer, din industria porno, care e mult mai putin stresanta re activitatile birocratice adiacent obligatorii, (din cauza reala de atatea legi de efectiv nu mai poti sa spui o barfa sau sa raspandesti un zvon fara sa ii documentezi motivatia in minimum 200 de randuri in 4 exemplare).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *