Mira algeriană

UPDATE. Hacker-ii algerieni nu discriminează – Yahoo Romania a avut, se pare, aceeaşi soartă.

Dis-de-dimineaţă am primit prin reţeaua internă a Agenţiei un mail care m-a direcţionat către această ştire, conform căreia google.ro a fost cotropit de hacker-i algerieni. În locul arhicunoscutelor litere dolofane şi colorate tronează acum o miră de control algeriană.

Shit happens.
P.S. Cică să nu intrăm pe google.ro, din cauza posibilelor riscuri. Prin urmare, dacă intraţi pe cronicauneimorţianunţate.blogspot.ro şi găsiţi tot felul de chestii ciudate, nu vă faceţi griji, e doar o pană. De întuneric.

Comments

  1. =)) asta am facut eu pe la ora 7 azi dimineata… am intrat pe google.ro si am dat de hackereala :))
    Facusem si un snapshot pentru un eventual articol..dar mi-ai luat-o inainte :)))

  2. Off-topic, pana se rezolva probleme tehnice, te invit (plus pe oricine altcineva ar fi interesat) sa preia o Leapsa Muzicala, la care e voie sa raspunzi numai cu muzica (inclusiv si cu soundtrack-uri din filme, ca sa fie mai usor sau mai placut) ! Daca 20 de intrebari sunt prea multe, e voie si doar sa preiei cateva intrebari care-ti plac mai mult. Eu abia acum ma chinui sa raspund, si cred ca imi va lua ceva vreme, dar am invitat o gramada de bloggeri pt a beneficia de recomandari muzicale cat mai diverse !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *