News Flash

Chestiuţe mai mici despre chestii mai mari despre care am scris în Cronică.
Lumea e prea mică.
Despre Alice v-am vorbit aici – nu prea multe. Dar tocmai am aflat un detaliu care încarcă şi mai mult de semnificaţie însemnarea. M. şi mama lui Alice se cunoşteau – au fost la un moment dat colege la fabrica de încălţăminte… Deci reîntâlnirea dintre cele două n-a fost întâmplătoare, iar sentimentul de simpatie reciprocă dintre oamenii care au rămas în urmă, să le cinstească amintirea, are o motivaţie şi mai întemeiată.

În umbra răului.
Despre colega mea însărcinată am amintit aici. Ratatouille şi românia inedit au fost singurii care au văzut dincolo de “momeala” cu informaticianul-meteorolog, cerând mai multe informaţii despre fată, ori sesizând asemănarea cu un tipar comportamental consacrat al Cronicii… Am afirmat-o într-un comentariu, reiau aici: da, pe colega mea o cheamă Alina.
Bătrâneţea îţi dă aripi.
Bunicul cel nebun pleacă la Roma. Cu avionul. La +80 de ani.
Oare ar mai fi ceva de spus?

Comments

  1. Nici eu nu am urmarit tot ce ai scris despre Alina. Mai am mult de rasfoit pe la tine, dar nu stiu cand imi voi face timp. Deocamdata incerc sa iti fac loc in blogroll.
    In poza de sus este M.?
    Aplauze furtunoase pentru bunic. :))

  2. Cred ca daca sanatatea e cat de cat buna…nu e nimic neobisnuit in a calatori la orice varsta. La urma-urmei daca e sa se intample ceva…se intampla la orice varsta.
    Cat despre Alina…cum spuneam 😉 Ca si eu m-am prins ca e ceva…dupa cum vezi, citesc articolele intr-o ordine a mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *