Prinţesa deMall

sketch__princess_isabella_by_javidluffy-d5pdo79Pe 11 februarie 2013 se năştea Flippy. După fix un an şi o lună – adică ieri –, puiul de om şi-a consfinţit statutul de vedetă, revendicându-şi titlul nobiliar de prinţesă deMall.

O prinţesă blondă(-cenuşiu), veselă, cu ochi mari şi calzi, capabili să cucerească pe oricine. Totodată, o prinţesă îmbrăcată şic şi cultivată, ieşită să inspecteze pregătirile pentru Librex 2014, târgul de carte ce se va desfăşura chiar în palatul Palas-ul ei.

Foto - BLOG 1Trebuie să mă concentrez, ca să nu-mi pierd echilibrul… Trebuie să mă concentrez… Trebuie să-mi păstrez concentrarea…

Foto - BLOG 2I can’t dance, I can’t talk,
Only thing about me is the way I walk.

Comments

  1. Nuanta coafurii blonde pare mai degraba catre aurie decat cenusie, in poza asta, insa cred ca e de la ecleraj pt ca in poza de dinainte din casa chiar remarcasem blondul cenusiu.

    1. Pericolul nu e ca se loveste (totusi, chiar daca Flippy s-a invatat sa cada in genunchi, o zbranca pe gresie nu e chiar de dorit), ci ca-si pierde curajul de-a merge daca ia prea multe trante… Chestie care s-a intamplat deja odata, dar am reusit sa depasim repede momentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *