The Factory (2012)

the-factory-612043lDin ciclul Dacă doriţi să revedeţi…, filmul este reiterarea (într-o viziune mult mai soft decât The Collection) temei psihopatului ce răpeşte persoane lipsite de apărare (tinere femei), privându-le de libertate pe termen îndelungat, suficient de îndelungat ca prizonierelor să li se spele creierul şi să devină sclave fără conştiinţă.

De asemenea, The Factory este reluarea clişeului hollywood-ian al poliţistului cu o viaţă de familie dezechilibrată, ale cărui divergenţe cu fiica adolescentă o expun pe aceasta din urmă la toate relele posibile.

În rolul poliţistului, numit anost şi aproape impersonal Mike – John Cusack. În rolul partenerei de investigaţii, şi, prin natura împrejurărilor, aproape parteneră de viaţă – Jennifer Carpenter. Dincolo de aceste coordonate, filmul este un thriller mediocru, cu nimic mai breaz decât o producţie anonimă difuzată de vreo televiziune în seara filmelor poliţiste.

Comments

  1. Mă alătur şi eu comentatorilor dinainte şi spun că filmul mi s-a părut slab. Cred că i-am dat nota 6 pe imdb dacă mai ţin bine minte. N-am văzut The Collection, cel menţionat de Cotos, dar probabil că-i mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *