Umbre pe cer

Azi-dimineaţă, la o oră extrem de matinală [dar, se pare, nu suficient de matinală pentru Flippy, care era în vervă maximă, cerându-mi s-o plimb de ‘colo-‘colo prin casă, ca să-şi facă ea înviorarea], am descoperit nişte umbre care se deplasau lent pe fundalul norilor.
Baloon 1Două baloane cu aer cald survolau Iaşul posomorât. Temerarilor din nacele le-a trebuit ceva îndrăzneală să iasă la plimbare la nici 6 grade Celsius.

Baloon 2Sunt curios care a fost ocazia. N-am auzit să se desfăşoare în Iaşi un eveniment cu asemenea specific.
Baloon 3…Oricum, mi-am adus aminte de vara lui 2011, când – la Bruxelles, în ultima excursie alături de M. – ne gândeam să ne oferim o experienţă de neuitat, un mic-dejun la înălţime, deasupra oraşului, într-un balon cu aer cald. Din păcate, însă, preţul cam piperat (150 de eur de persoană) şi timpul scurt (organizarea “expediţiei” ne-ar fi “mâncat” o zi din minivacanţa de patru, în care fiecare zi era deja planificată) ne-au determinat să renunţăm la idee. Ar fi fost, într-adevăr, o poveste reuşită…

Comments

  1. Sa nu-ti para rau. Nu e nici o scofala, plus riscul de accidente e chiar destul de marisor relativ la alt fel de indeletniciri turistice, zau, ce rost avea sa o ingrijorezi pe mama ta in legatura cu soarta ta personala la acel timp, nu, nu ii trebuia ei asa ceva ! (ma rog, chiar daca asa per total poate i-ar fi placut, ca ea desigur era o curajoasa si puternica relativ la tine, de exemplu, care abia asa te chinui macar sa ii calci pe urme, zau, mai tare e Flippy decat tine, cred eu, dar zau, precis ca mama ta, in loc sa se relaxeze acolo in balon, ar fi stat mai mult asa ingrijorata cu gandul la tine, sunt sigur de asta, si de aia zic ca mai bine nu…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *