Un pas mic pentru un om mic

4062438_300Nici n-am intrat bine pe uşa cabinetului, şi doctoriţa lui Flippy a luat-o la ochi c-a crescut. Era ceea ce vroiam să aud, însă n-am vrut să mă bucur prematur, astfel c-am rezistat cu stoicism până la cântarul oficial – deşi femeia, inimoasă, îi dădea înainte că fetiţa are fălcuţe, pielea nu mai e deshidratată etc.

Cântarul oficial s-a transformat în patru măsurători – să fim siguri, după îngrijorarea de-acum o săptămână, că suntem pe drumul cel bun –, toate cu acelaşi rezultat: 3.680 de grame.

Cu alte cuvinte, în cinci zile, Flippy a luat în greutate ~500 de grame. O veste cât se poate de bună… Însă… Dacă ne gândim că a avut nevoie de o lună şi mai bine de două săptămâni pentru a reveni la greutatea de la naştere, entuziasmul parcă e unul ceva mai temperat.

Oricum, e un pas înainte. Un pas mic – pentru un om mic. Dar care se va face mare.

Comments

  1. Ma bucur sa aud asta. Succes! Si, pe cat posibil, recomand laptele matern cat de mult se poate, avand in vedere ca, asa cum sigur ai citit in enspe surse, biberonul e mai usor pentru ea, nu trebuie sa depuna mult efort si poate renunta la san. Hai ca e bine. Peste o luna doua, in ritmul asta, n-o sa mai poti spune ca nu e in grafic. Sanatoasa sa fie. 🙂

  2. Dar, din curiozitate, ce ati facut diferit sau imbunatatit astfel incat sa inceapa sa ia mai consistent in greutate in ultima saptamana ? Sau s-a intamplat total asa de la sine ?

  3. Si acum ma mir cand ma uit la mititica mea de 2 ani jumate, si nu mai regasesc cocuta pe care am scos-o din mine….e de o mie de ori mai frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *