Zambezia (2012)

Zambezia.2012.EngUnele filme de desene animate sunt frumoase pentru simplul fapt că… există. Este şi cazul Zambeziei, povestea unui improbabil paradis al păsărilor din Africa – în fapt, o lecţie despre prietenie între semeni şi despre dragoste în familie.

Un film cu un colorit deosebit, cu animaţii atrăgătoare, cu personaje şi voci agreabile şi, mai ales, cu un fundal sonor în ritmuri afro, cât se poate de relaxant. Într-un cuvânt, distracţie pentru cei mari şi mici, deopotrivă.

Comments

  1. Brusc mi s-au nazarit niste intrebari indiscrete, (deci nu e nevoie sa raspunzi la ele, daca nu vrei). I-ai spus vreo poveste inca lui Flippy ? Sau incerci sa conversezi doar realist si serios cu ea ? Macar i-ai zis si tu cum te cheama, asa frumos cu nume si prenume, (plus/minus porecla daca ai una) ? Sau te-ai prezentat doar asa generic cu functia oficiala ca esti “tata” ?

  2. Super tare mi se pare unul dintre cele mai smechere animatii care leam vazut cu siguranta dupa recomandarea asta ma apuc sal vad :)bravo..daca gasesc cred cal cumpar pentru blue ray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *